Aanleg

Aanleg 

Na een idee of tekening kan er begonnen worden met de aanleg. Er zijn vele soorten materialen die verwerkt kunnen worden in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan hout of steen, voor een bloembak pergola of schutting. Het vlakken en het aanleggen van een goed gazon behoort ook tot de mogelijkheden en vergeet hierbij zeker niet de beplanting, want met de juiste beplanting creëert u het gehele jaar kleur, geur en sfeer in uw tuin.

Martin Buring

Mijn naam is Martin Buring en ik ben al ruim 13 jaar hovenier in de regio van Peize. Een hovenier met passie voor het vak, met een goed gevoel voor snoeien en oog voor detail.

Als hovenier ben ik gespecialiseerd in de complete aanleg van nieuwe tuinen en het onderhouden van reeds bestaande tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Mijn projecten

Om een indruk te krijgen van mijn manier van werken en de projecten die ik hebben opgeleverd.

Brugmansia's

De Brugmansia is behalve om zijn aantrekkelijke bloeiwijze, ook bekend om zijn verrukkelijke lucht.

Ontwerp

Samen bekijken we uw tuinwensen en vormen we dit tot een prachtig tuinontwerp. Zo heeft u ieder seizoen plezier van uw tuin!

Bestrating

De juiste bestrating van uw tuinterras of oprit geven uw tuin een belangrijke uitstraling.

Onderhoud

Met het juiste onderhoud heeft u alle seizoen plezier van uw tuin.

Snoeien

Door de juiste manier van snoeien heeft u jaren plezier van uw tuin. Ik heb jarenlange passie en ervaring met snoeien van struiken, heesters en fruitbomen.

Hoveniersbedrijf
Buring Tuinen Peize