Diensten

Hieronder een overzicht van alle diensten. Als allround hovenier is er veel mogelijk.

Snoeien

Het hele jaar rond kun je snoeien. Denk aan struiken/ heesters en bomen. Voornamelijk fruitbomen moeten goed gesnoeid worden, want met een goede basis heb je jarenlang plezier en daar plukt u de vruchten van. Maar ook voor het knippen van hagen en vorm snoei kunt u bij mij terecht.  Handmatig of machinaal is geen enkel probleem. Mocht u vragen of andere snoeiwensen hebben neem gerust contact op.

Een prachtig onderhouden tuin

Jarenlange ervaring

Advies op maat

Het juiste materiaal

Uw tuin het hele jaar door verzorgt

Vakkennis

Een goede tijdsplanning

Alle seizoenen plezier van uw tuin

Schets op maat

Meedenkend

Ontwerp

Een kleinschalige schets of tuintekening behoort ook tot de mogelijkheden. Na het doorspreken van uw wensen word er een tekening uitgewerkt. Met een goede basis op papier krijg je een goed beeld van de tuin en kunnen we duidelijke afspraken maken.

Bestrating

Stenen in alle vormen en maten. Nieuwe stenen maar ook herbestrating behoort tot de mogelijkheden. Een vlakke basis en juiste steen creëert u sfeer en rust in de tuin.

Een vlakke basis

Jarenlange ervaring

Advies op maat

Het juiste materiaal

Afwatering

Vakkennis

Een prachtig onderhouden tuin

Alle seizoen plezier van uw tuin

Maaien van het gazon

Knippen van de hagen

De juiste bemesting

Onderhoud

Het hele jaar rond, er is altijd wat te doen in de tuin. Met een schone basis beleefd u veel plezier aan uw tuin. Wat behoort tot de opties, denk bijvoorbeeld aan een jaarlijkse snoeibeurt, maar maandelijks is ook geen enkel probleem. Voor het maaien van het gras zowel wekelijks of alleen tijdens uw vakantie behoort tot de opties. Vergeet ook niet de bemesting, gras maar ook een rijk bloeiende border vraagt veel energie. Voor een mooi gazon of border gebruik je de juiste bemesting.

Aanleg

Na een idee of tekening kan er begonnen worden met de aanleg. Er zijn vele soorten materialen die verwerkt kunnen worden in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan hout of steen, voor een bloembak pergola of schutting. Het vlakken en het aanleggen van een goed gazon behoort ook tot de mogelijkheden en vergeet hierbij zeker niet de beplanting, want met de juiste beplanting creëert u het gehele jaar kleur, geur en sfeer in uw tuin.

Renovatie

Het juiste materiaal

Plaatsen van een schutting

Aanleggen gazon

Aanplanten van beplanting

Leveren van beplanting

Martin Buring

Mijn naam is Martin Buring en ik ben al ruim 13 jaar hovenier in de regio van Peize. Een hovenier met passie voor het vak, met een goed gevoel voor snoeien en oog voor detail.

Als hovenier ben ik gespecialiseerd in de complete aanleg van nieuwe tuinen en het onderhouden van reeds bestaande tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Mijn projecten

Om een indruk te krijgen van mijn manier van werken en de projecten die ik hebben opgeleverd.

Brugmansia's

De Brugmansia is behalve om zijn aantrekkelijke bloeiwijze, ook bekend om zijn verrukkelijke lucht.

Hoveniersbedrijf
Buring Tuinen Peize